Logo

Fennikel og avocadosalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fennikel og avocadosalat

 

En dejlig frisk salat, som du kan servere som en lille forret eller som tilbehør.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.

 

#

1 økologisk appelsin

1 spsk hvidvinseddike

1 spsk olie

salt og peber

1 fennikel

1 moden avocado

*

 

Riv skallen på appelsinen fint, og rør det sammen med vineddike og olie.

Smag til med salt og peber.

 

Skær den hvide hinde af appelsinen, og skær frugtkødet i skiver eller både.

Vask fennikelknolden, halve r den og skær stokken ud.

Snit knolden i tynde strimler.

Halver avocadoen, og fjern sten og skræl.

Skær frugt kødet i tynde skiver.

Vend det hele sammen, og server som en forret eller som tilbehør til kød eller fisk.

 

Fennikel og avocadosalat

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her