Logo

Fennikelsalat med parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Salat
Denne opskrift passer fint til fiskeretter.

1 fennikel 225-250 g
frisk parmigiano reggiano (parmesan), ca. 2 top-spsk
olivenolie
citronsaft
friskkværnet sort peber

Rens fennikelknolden for rodskive, blade og top. Skær den i "tændstikker". Skær osten i tynde skiver med høvl og smuldr den over fennikelen. Stænk olie og citronsaft på og bland salaten grundigt. Smag til med peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her