Logo

Glaserede rødbeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 rødbeder
⅓ balsamico
⅓ rødvin
⅓ honning så det dækker

Skræl rødbederne og skær dem i tern på 1X1cm eller i små stave. De dækkes med det øvrige og småkoges i ca. 30 minutter til de er næsten færdige. Tag rødbederne op og kog lagen ind uden låg så den bliver helt tyk og sort – næsten karamelagtig. Kom rødbederne tilbage i gryden og servér lun.

Tips: der kan laves en større portion, der gemmes i glas og tilberedes efter behov.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her