Logo

Glaskål med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g glaskål
250 g spinat
1 dl piskefløde
1 spsk Maizena
1 dl rasp
2 æg
1 tsk salt
peber
smør til stegning

Glaskålen skrælles og skæres i ¾ cm tykke skiver der dampes 5-6 min. Vend de dampede glaskålsskiver i sammenpisket æg og rasp blandet med salt og peber. De pannerede skiver steges gyldne. Spinaten skylles og dampes i 5-10 min. drypper af og blendes med fløde og Maizena. Den hældes tilbage i gryden og varmes op til den har fået en fastere konsistens. Læg en stor skefuld spinat på hver glaskålsskive.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her