Logo

Helstegt kylling med varm bulgursalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)
1 hel kylling
salt og peber
Ovnbagte grønsager:
200 g cherrytomatser i halve
1 lille rødløg i tern
1 gul peberfrugt i tern
1 fed knust hvidløg
½ dl olivenolie
1 dl frisk hakket oregano
1 bundt koriander, hakket
forårsløg i skiver
Bulgur:
4 dl bulgur
½ l grønsagsbouillon
saften af ½ citron
salt og peber
frisk hakket oregano

Steg kyllingen i en forvarmet ovn ved 200º C i ca. 1 time.
Kom cherryromater, rødløg og gul peberfrugr på en meget varm grillpande og grill det hele hårdt i 5 min.
Bland grønsagerne sammen med olivenolie, 1 fed knust hvidløg og hakkede krydderurter. Varm grønsagsbouillonen op til kogepunktet, hæld væden over bulguren og lad det simre i et par min.
Fordel bulguren med en gaffel, kom grønsagsblandingen i sammen med citronsaft, salt, peber og oregano.
Serveres sammen med friske salater til den stegte kylling.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her