Logo

Indbagte kartofler 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartofler:
750 g kartofler i tern
olivenolie
1 fed hvidløg, presset
2 tsk revet ingefær
1 tsk løg, hakket
1 tsk kardemomme
1 spsk citronsaft
½ dl hakkede krydderurter fx. persille
basilikum
oregano
timian
1 pk butterdej
1-2 æg, sammenpiskede
birkes

Kartoflerne koges møre og dryppes af.
Svits hvidløg, ingefær, løg og kardemomme i olie.
Tilsæt kartofler, citronsaft og krydderurter.
Rør det godt sammen og lad det køle af.
Del butterdejspladerne og skær dem i kvardrater på 12x12 cm..
Fordel lidt af kartofelmassen på halvdelen og pensl med æg, inden de lukkes i trekanter.
Overfladen pensles med æg og drysses med birkes.
Bages i ca. 15 min ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her