Logo

Jomfruhummerbisque 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 jomfruhummer
1/8 selleri
½ porre
1 lille løg
½ knoldingefær
1 tsk koriander
3 laurbærblade
1 tsk paprika
1 tsk tomatpurée
salt
hvid peber
3 spsk hvidvinseddike
3 dl hvidvin
1 l. kalve- eller hønsebouillon (terning + vand)
2 dl fløde

Jomfruhummer ordnes: Halen brækkes af, skallen pilles af kødet, som gemmes.
I alt 4 klør brækkes af og gemmes til pynt.
Resten af skallerne, hoveder og klør gemmes til fond.
Hummerskaller sauteres i olie med urter, krydderier og tomatpurèe.
Dette koges ned med hvidvinseddike og hvidvin, tilsæt fond og det hele koge i et par timer.
Sigt fonden og tilsæt fløden og lad det hele koge lidt jævn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her