Logo

Jordnøddepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g jordnødder
½ liter grønsagsjuice
2 tsk tørret timian
1 lille løg
2 fed hvidløg
3 spsk cremefraiche 18%
1 bdt persille
 
Jordnødderne udblødes i juicen natten over og koges sammen med timian, hakket løg og knust hvidløg.
Når jordnødderne er møre, pureres massen i blender til en fin ensartet pasta.
Den smages til med cremefraiche og hakket persille.
 
Tips: Server pureen til ris/nøddefrikadeller eller sellerirand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.709 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her