Logo

Jordskokcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g jordskok
½ l. hønsefond
1 dl fløde
100 g ristet bacon
1 tomat i tern

Jordskokkerne skrælles, skæres i mindre tern og koges i fonden, til de er helt møre.
Blendes derefter, til suppen er jævn, koges op med fløde og serveres med ristet bacon og tomat i tern oven på suppen sammen med brødcroutons eller flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her