Logo

Jordskokkesalat med portvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g jordskokker
1 dl portvin
½ dl olie
100 g porrer
100 g knoldselleri
100 g gulerødder
Sauce:
2 dl portvin
50 g smør

Iceberg- og friséesalat
krydderurter

Jordskokkerne skrælles og skæres i tern i tynde skiver.
Portvin og olie piskes sammen, og skiverne vendes i dressingen.
Jordskokkerne krydres med salt og peber og stilles koldt et par timer.
Porrer, selleri og gulerødder skrælles og skæres i tynde strimler, som lægges i koldt vand.

Sauce:
Portvinen koges ind med halvdelen af smørret.
Resten af smørret piskes i, og der smages til med salt og peber.

Jordskokker og grønsager vendes på en pande med lidt af væden fra dressingen.
Salaten skylles og anrettes på en tallerken. grønsagerne anrettes i midten, og den varme sauce hældes over.
Der pyntes med krydderurter.
Brød serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her