Logo

Kaffesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g kaffebønner
5 dl mælk
2 spsk majsstivelse
2 spsk sukker
45-60 g rosiner
4 spsk lys rom
 
Varm kaffe og mælk til kogepunktet.
Tag gryden fra varmen og lad det blive koldt.
Bland lidt af mælken med majsstivelsen og sukker.
Varm resten af mælken op til lige inden kogepunktet.
Si kaffebønnerne fra.
Pisk mælken i sukkerblandingen.
Kom det tilbage i gryden og varm op, til saucen koger.
Tag gryden fra varmen.
Lidt rom eller kaffelikør kan tilsættes.
Udblød rosinerne en halv time i rom inden de tilsættes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her