Logo

Kalkun-salat fra Slotskroen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg, udskåret i tynde ringe
4 salatblade
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
agurkeskiver
400 g kalkun i mindre stykker

salatsauce:
3 tsk mild sennep
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 spsk olie
2 spsk klippet dild
2 ½-3 dl cremefraiche

Løgskiver ne overhældes med kogende vand og derefter med koldt vand, drypper af. I bunden af en potionsskål eller tallerken, lægges et salatblad, herover agurk i snitter, peberfrugterne i ringe ( uden kernerne) og inde imellem kalkunkødet lidt salt og peber.

Til saucen blades alle ingredienserne sammen og til sidst heri cremefraiche. Smages til. Fordeles i en tyk ”stråle” over salaten, der stilles koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.050 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her