Logo

Kalkunsalat med Danabludressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dressing:
1 dl mælk
100 g Danablu i tern

Salat:
25 g smør
2 fed hvidløg i tynde skiver
2 kalkunschnitzler ( a 150 g )
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
100 g mild ost i tern
100 g bladselleri i tynde skiver
150 g groft revet lolo rossa salat eller hovedsalat
175 g groft revet icebergsalat
100 g agurk i 2 cm stave

Danabludressing:
Blend mælk og danablu et kort øjeblik.
Stil dressing i køleskabet i min. ½ time.

Kalkunsalat:
Lad smørret gyldne i panden.
Tilsæt hvidløgsskiverne og steg kalkunschnitzlerne ca. 3 min. på hver side til de er gennemstegte.

Drys med salt og peber.
Skær schnitzlerne i tynde skiver.
Anret dem lagvis i en skål med ost og grønsager.
Server dressing i en skål ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her