Logo

Kammuslingesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 kammuslinger ( dybfrost)
150 g grønne ærter
2 ½ dl piskefløde
2 spsk tomatketchup
1 cornichon syltet agurk
Friske spinatblade
Tabasco
Cayennepeber
Salt

Ærterne koges ca. fem minutter i letsaltet vand.
Drænes og køles af.
Pisk fløden til stift flødeskum og smag til med ketchup, et par dråber Tabasco og cayennepeber.
Hak agurken og kom den i.
Bland de kogte ærter og kammuslinger.
Hæld saucen over og lad salaten trække en halv time tid i køleskabet. Salaten kan anrettes på friske spinatblade og ledsages af friske flûtes, smør og en tør hvidvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her