Logo

Macadamianøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende sauce eller dressing med macadamianødder, pinjekerner og chili. Server for eksempel saucen til pasta eller grøntsager, eller brug den som lækker salatdressing. Velbekomme.

På billedet ses pasta serveret med macadamianøddesaucen.

 

2 kopper frisk knækkede macadamianødder
½ kop pinjekerner
2 spsk frisk presset citronsaft
3 fed hvidløg
1 ½ kop vand
1-2 frisk timian uden stilke eller 1 tsk tørret timian
¼ lille rød chili peber ( kan udelades)
1-2 tsk havsalt

Kom macadamianødder, pinjekerner, hvidløg, timian, salt og vand i blenderen og blend.

Brug køkken- saksen til at klippe små stykker chilipeber ned i. Blend indtil "smooth", og tilsæt citronsaften og blend igen. Der bliver 3 kopper.

Servér over pasta eller et grønsagsmedley eller tilsæt mere vand i saucen for at lave en cremet salatdressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her