Logo

Majroer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 majroer
3 dl fond
2-3 finthakkede løg
¼ g safran
salt (efter smag)
1 tsk powdour douce
(1 tsk kanel, 1 tsk kardemomme, 1 tsk koriander & 1 tsk muskatblomme -de
stødte krydderier blandes og opbevares mørkt i en lufttæt beholder).

Majroerne skylles, skæres i fjerdedele og koges til de er møre. Tag dem op og kog dem kort i fond med hakket løg. Tilsæt safran og tilsmag med salt. Drys med powdour douce. Denne ret kan også laves med pastinak eller persillerod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.573 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her