Logo

Majsfritter med tomatris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

250 g frosne majs
1 æg
1-2 spsk hvedemel
2 tsk fintsnittet frisk chili
olivenolie
Salt og peber

Ris:
1 lille snittet løg
1 dl ris med vilde ris
1 dåse sherry tomater
1 spsk balsamico eddike
bredbladet persille, finthakket

Majsfritter:
Optø majs i koldt vand eller mikroovn. Blend majs, æg og hvedemel til en grov fars. Tilsæt chili, salt og peber. Steg farsen som frikadeller i olie.
Det bliver ca. 6 stk
Ris:
Svits løg i en gryde. Tilsæt ris, tomat, balsamico, 1 ½ dl vand, salt og peber. Lad simre under låg i ca. 15 min. indtil risene er bløde.
Server majsfritter med tomatris og persille.

En anden dag kan du servere majsfritterne i wrap eller pitabrød med en kold karrydressing. Som alternativt til chili kan der bruges finthakket rød peberfrugt. Det giver en flot farve.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her