Logo

Majskompot med tomat, ingefær og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 majs
6 tomater
1 løg
1,5 cm frisk ingefær
3 fed hvidløg
persille
chili
olivenolie
salt
peber

Skær bunden af hver majs, stil kolberne på højkant og skær så kornene af.
Hak løg, ingefær, chili og hvidløg fint. Skær tomaterne i sjettedele.
Sauter først løg, hvidløg, chili og ingefær, dernæst majs i olivenolie.
Kast så tomaterne ned i gryden/sauterepanden.
Læg låg på og lad tomaterne kaste lidt vand fra sig.
Fjern låget og lad kompotten koge ind til en forholdsvis tæt konsistens.
Smag til med salt og peber, hak persille og vend i.
Server som en selvstændig ret eller som tilbehør til kylling, stegt kød eller stegt fisk.
Eller brug kompotten til Courgetter farseret med majs og tomat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her