Logo

Norditaliensk kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg faste kartofler
1-2 rødløg
1 bdt persille
olivenolie
citronsaft
salt og peber

De kolde kogte kartofler skæres i tynde skiver.
Rødløget hakkes fint eller skæres i tynde skiver.
Krydr med salt og peber, dryp med citron og tilsæt olivenolie. Ingredienserne vendes forsigtigt rundt og salaten bør trække inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her