Logo

Ordentlige brød Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l vand

25 g gær

1 spsk honning

¼ dl rødvinseddike

½ dl olie

ca. 800 g hvedemel

1 spsk havssalt

 

Vandet lunes og blandes med gær, honning og eddike.

Når gæren er opløst, tilsættes olien og herefter salt og hvedemel lidt efter lidt.

Dejen må godt klistre lidt.

Stil dejen til hævning et lunt sted, indtil den har dobbelt størrelse.

Ælt dejen godt igennem og form en til to store brød, som efterhæver på bagepladen en halv times tid, inden de bages ed 200°C i 20 - 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her