Logo

Orientalsk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl bulgur eller 2 dl ris
4 dl grønsagsbouillon
4 forårsløg
½ agurk
250 g cherrytomater
6 blade radicchiosalat eller icebergsalat

Kog bulguren 10 minutter i bouillonen og køl den af.
Hæld yoghurten til afdrypning ca. 1 time i et kaffefilter.
Snit forårsløgene i tynde skiver.
Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i små terninger.
Halvér tomaterne.
Bland bulgur, løg, agurk og tomater i en skål og krydr med salt og peber. Rør yoghurten med olie og presset hvidløg.
Smag til med salt og peber.
Tag de seks største blade af salaten og læg dem på et fad.
Anret bulgursalaten i bladene og kom resten i en skål ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her