Logo

Pandesauce finere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandesauce finere

 

Denne sauceopskrift er en klassiker i det danske folkekøkken. Hér på siden får du alle vores bedste opskrifter samlet ét sted. (4-5 pers.)

 

# Ingredienser

2 små zittauerløg

250 g champignoner

2 tomater eller 2 spsk koncentreret tomatpuré

30 g smør

¼ liter piskefløde

½-1 tsk groft salt

peber

1 bdt persille.

 

* Fremgangsmåde

Pil og hak løgene groft.

Rens champignonerne og skær dem i skiver.

Skær tomaterne i både.

Kom smørret i panden og vend løgene heri til de er gyldne.

Tilsæt champignoner og tomater og lad det hele dampe ca. 5 minutter.

Kom piskefløde i og lad saucen koge, til den er jævn.

Smag til med salt og peber.

Anret saucen og drys med hakket persille.

Serveres til fx mørbrad, koteletter, kylling m.m.

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her