Logo

Papas arragudas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g små nye kartofler
3 fed hvidløg
¼ tørret chili pepper
1 tsk spidskommenfrø
1 tsk Paprika
1 ½ dl vineddike
3 spsk olivenolie
¼ tsk salt
friskkværnet peber efter smag
2 tsk persille

Skrub kartoflerne og kog dem i godt saltet vand.
Hæld vandet fra halver dem, og kom læg dem i et serveringsfad
Knus hvidløget udkernet chilipeber og spidskommenfrø, bland det med salt og paprika og rør det i eddike og olie.
Krydder med peber og hæld det over kartoflerne.
Drys hakket persille over og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her