Logo

Pappas arrugados

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Små, runde kartofler, nye danske eller canariske
Groft køkkensalt
 
Kartoflerne skrubbes godt - skallerne skal være helt rene, for de spises med.
Sæt dem over i en kasserolle med godt saltet vand, der ikke må nå op over kartoflerne. Hensigten er, at vandet skal koge helt væk - det skal ske for svagt blus og selvfølgelig uden låg.
Ryst kartoflerne lidt rundt i kas­serollen til sidst og pas på, at varmen ikke er så stærk, at de brænder på.
De små, rynkede kartofler kan evt. drys­ses med lidt ekstra salt før serveringen - men smag først, de kan også blive for salte!
Den rigtige måde at servere dem på er i en lille, fladbundet lerskål, der varmes op forinden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her