Logo

Parmesanolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dressing / marinade

Parmesanrester
Ekstra-jomfruolie

Skær parmesanresterne i stykker på ca. 50 gram.
Kom stykkerne i en gryde, hæld olivenolie på til det dækker.
Varm langsomt op til en temperatur så passende varm at man stadig
kunne lade sin finger blive i olie uden at brænde sig.
Fasthold denne temperatur i 15-20 minutter.
Rør i blandingen et par gange undervejs.
Kom olie og parmesanrester i en porcelænsskål.
Dæk til så der ikke trænger nævneværdigt lys ind, men stil ikke koldt.
Lad parmesanolien trække 2-3 uger til parmesansmagen har materialiseret sig i olien.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her