Logo

Pastasauce Sugo Bolognese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 gulerod
1 mellem stort løg
1-2 stilke bleg selleri
1 fed hvidløg
1 bundt persille
4 spsk olivenolie
250 g hakket oksekød
1 glas rødvin
2 dåse flåede tomater (400 gr)

grønsager, persille og hvidløg hakkes meget fint (med persille hakker eller food processor). Grøntsagerne svitses let i olivenolie, kødet tilsættes og svitses til det tager farve. Rødvin tilsættes, saucen koges op, simrer herefter i 5-10 min. Tomater tilsættes, saucen simrer meget svagt, delvist tildækket af låg i 2 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her