Logo

Rabarberkompot 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

4 stængler rabarber
125 g sukker
1 stang vanilje, korn
1 stk hel kanel
1 stk laurbærblad

Rens og snit rabarberne og skyl dem. Kog sukkeret med resten af ingredienserne i nogle få minutter. Kom rabarberne ved og lad det simre yderligrere i 5 minutter. Tag gryden af blusset og lad kompotten afkøle. Kompotten er velegnet som tilbehør til en god ost eller blot en croissant.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her