Logo

Ragout af bønner, kartofler og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse mørke bønner i chili
2 stk tomater skåret i kvarte
2 fintsnittede hvidløg
2 skrællede bagekartofler
1 fintsnittet løg
2 grene frisk rosmarin
salt og peber

Skær kartoflerne i tern og sauter dem i lidt olivenolie.

Tilsæt løg, tomater og hvidløg.

Når alt er gyldent tilsættes bønner og rosmarin.

Vend det hele godt sammen og tilsæt 1 kop vand.

Lad det simre 10 minutter. Smag til med salt og peber.

Tag rosmarinen fra og server retten rygende varm.

Server evt. med en frisk grøn salat.

Ragouten er ikke specielt smuk, men den smager helt enkelt forrygende og er meget mættende.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her