Logo

Raita 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kviste mynte
4 kviste koriander
2 grønne chili
1 cm frisk ingefær
1 knust hvidløg
2 lime
1 knsp havsalt
4 spsk yoghurt
 
Hak mynte- og korianderkvistene fint og hæld dem i en skål.
Fjern chiliens kerner og hak denne fint.
Skræl ingefæren og hak den meget fint og tilsæt ingredienserne sammen med hvidløg.
Tag saft og reven skal fra lime og tilsæt.
Til sidst røres op med yoghurt og der smages til med lidt salt.
Servér som dip til grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her