Logo

Raita

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Raita
Billede venligst indsendt af Ina
# Ingredienser
7 dl yoghurt
ca. 10 cm agurk
2 tomater
1 lille rødløg eller 2 forårsløg
1 finthakket grøn chili
salt og peber
1 fed hvidløg
lidt hakket frisk mynte (kan udelades)

* Tilberedning  
Afdryp yoghurten 3-4 timer gennem et klæde eller et kaffefilter.
Fjern kernerne fra agurk og tomater.
Hak agurk, tomat, løg og chili fint og bland det i yoghurten.
Smag til med salt, peber samt fintrevet hvidløg og evt. mynte.
Lad det trække et par timer i køleskabet og server det i en skål til
samosas og evt. stave af agurk, gulerod, ræddike og forårsløg i strimler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her