Logo

Ratatouille i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 peberfrugter
3 gulerødder
1 lille squash
1 lille aubergine
2 løg
3 tomater 2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
frisk basilikum
salt og peber
 
Skær grønsagerne i grove stykker og vend dem i olie med presset hvidløg, salt og peber.
Læg grønsagerne i et lag i en bradepande og bag dem til de er møre ved
225ºC i ca 30 min.
Vend grønsagerne undervejs.
Vend hakket basilikum blade i den færdige ratatouille.
 
Tips: Man kan med fordel blande grønsagerne med olie, hvidløg, salt og
peber ved at komme alle ingredienserne i en stor plastic frysepose og ælte det sammen der, inden grønsagerne hældes ud på bradepanden.
Ratatouiilen kan bruges som tilbehør til et godt stykke kød i stedet for
kartofler. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her