Logo

Safran/lime sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør
3 gulerødder i små tern
¼ tsk safrantråde
1 dl vand
1 tsk fintrevet lime
½ dl friskpresset lime
1 tsk groft salt
groftkværnet peber
3 dl cremefraiche

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits gulerødderne i ca. 1 min. Knus safrantrådene let og tilsæt dem sammen med vand, appelsinskal, salt og peber. Kom cremefraiche i og kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 minutter.
Smag safransaucen til.
Velegnet til dampet fisk eller stegte fiskefileter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her