Logo

Safranmayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 g safran
2 spsk hvidvin eller vand
3 æggeblommer
1 tsk dijonsennep
ca. 3-4 dl olivenolie
salt og peber
 
Safran og hvidvin lunes kort i en gryde og afkøles.
Pisk æggeblommerne med sennep, salt og peber.
Pisk olien i lidt efter lidt.
Rør til sidst safranen i.
Server afkølet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her