Logo

Salat af kylling og avocado med sherryvinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hoved egebladsalat
2 avocadoer
200 gram kogt kyllingekød (bryst eller lår - uden skind)
3 skiver rugbrød
2 fed hvidløg
2 spsk sherry
2 spsk sherryvineddike
3 spsk jomfruolivenolie

Skyl salaten, ryst den fri for vand og pluk den i store stykker.
Gnid rugbrødsskiverne med presset hvidløg og skær dem i tern på 1 ½ x 1 ½ cm.
Rist terningerne sprøde i klaret smør eller olivenolie og læg dem på fedtsugende papir.
Befri avocadoerne for sten og skal og skær dem i stykker.
Pluk kyllingekødet i stykker.
Bland salat, kylling, avocado og rugbrødstern i en skål.
Pisk sherryvineddike og sherry sammen med olivenolien, smag til med salt og peber og hæld marinaden over salaten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.600 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her