Logo

Salat af nye kartofler, kapers og asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Der kan anvendes både hvide og grønne asparges eller en blanding.
- 8 personer - ude i naturen
 
700 g nye små kartofler.
1 bdt grønne asparges.
4 spsk kapers.
3 forårsløg.
4 spsk extro jomfruolivenolie.
2 spsk æblecidervinaigre.
Salt, hvid peber
 
Skrab kartofierne og kog dem møre i letsaltet vand.
Køl af og skær i halve.
Skær asparges i mundrette diagonale stykker.
Blancher i letsaltet vand i 3-4 minutter og køl af i iskoldt vand.
Snit forårsløgene meget fint og bland alle ingredienser.
Smag til med salt og hvid peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her