Logo

Tatarsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl mayonnaise
½ dl cremefraiche 9%
salt
peber
1 spsk kapers
1 hakket, hårdkogt æg
1 spsk hakket purløg
lidt citronsaft

Bland mayonnaisen og cremefraiche og rør de øvrige ingredienser i.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Server til grillstegt kød, fisk og skaldyr eller friturestegte retter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her