Logo

Urtefladbrød uden gær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dl grahansmel
6 dl hvedemel
3 tsk bagepulver
2 tsk salt
200 g hakkede skvalderkål, løgkarse, mælkebøtte, skovsyre, vandmynte
bøgeblade, birkeblade (alt efter smag og behag).
Lidt olie og ekstra hvedemel
 
Ønsker man at fremstille dejen udendørs og er temperaturen for lav til
gærbrug, kan denne opskrift bruges i stedet.
Hvedemel, salt og bagepulver blandes og der tilsættes så meget vand, at dejen
bliver håndtérbar.
Urter blandes i og dejen æltes til meget flade, runde brød (som kan være på panden) og steges i meget lidt olie på pande over trangia eller bål.
Drys først med lidt hvedemel - så hænger brødene ikke fast.

Ren natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her