Logo

Urtemos - rodfrugtmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Urtemos - rodfrugtmos

 

Den lækre mos af rodfrugter er perfekt tilbehør til vintermaden. I denne udgave er den desuden fedtfattig. Hvis du ikke har behov for at tænke på det, kan du runde mosen af med lidt smør eller olie.

Arbejdstid: 25 min. Kogetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300 g kartofler

150 g gulerødder

150 g pastinak, persillerod eller knoldselleri

1 bundt persille

1 spsk æbleeddike

salt og peber

*

Skræl kartofler og grønsager og skær dem i grove terninger.

Skyl persillen, tør den og hak den.

Læg grønsagerne i en gryde og dæk dem med koldt vand.

Giv dem et opkog, tilsæt ½ tsk salt og lad dem simre møre 15-20 min.

 

Hæld vandet fra grønsagerne, men gem det.

Mos det hele groft med en kartoffelmoser og rør lidt af kogevæsken i til passende konsistens. Smag til med æbleeddike, salt og peber og server rygende varmt med rigeligt hakket persille.

 

Urtemos - rodfrugtmos


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her