Logo

Valnødde pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kopper valnødder
4 fed hvidløg
2 kopper frisk afstilket basilikum
½ kop olivenolie
lidt havsalt

Blend valnødder og hvidløg indtil det har en tør smuldret konsistens.
Tilsæt basilikum og blend igen.
Skrab ned fra siderne med en dejskraber og blend en sidste gang, mens du tilsætter oliven olie og salt.
Der bliver 2 kopper.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her