Logo

Varm kartoffelsalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg kogte kartofler (faste)
2 store løg
75 gr smør
2 dl bouillon
1 dl eddike
1 tsk sukker
salt, peber

 
Kartoflerne skæres i mindre stykker.
Løgene pilles, skæres i små stykker og dampes i smørret.
Tilsæt bouillon, eddike, sukker, salt og peber og lad det småkoge i 5 min.
Vend forsigtigt kartoflerne i og lad det hele få lidt varme.
Server evt den varme kartoffelsalat til et godt stykke skinke eller frikadeller.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her