Logo

Varm kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Varm kartoffelsalat

Kartoffelsalat er en klassiker i det danske folkekøkken. Hér på siden får du alle vores bedste opskrifter samlet ét sted. Velbekomme.  Se også Kartoffelsalat kold

(4 pers.)  

 

# Ingredienser

750 g små, faste, kogte kartofler

2 mellemstore zittauerløg

50 g smør e

1½ dl vand

¾ dl eddike

1½ spsk sukker

1 tsk groft salt

hvid peber

2½ dl piskefløde.

 

* Fremgangsmåde

Skær kartofler og løg i skiver.

Bring smør, vand, eddike og krydderier i kog.

Kog løgene møre heri, ca. 10 min.

Varm kartoflerne igennem i marinaden.

Tilsæt kogende piskefløde, og smag salaten til.

Server salaten til stegt fisk, frikadeller, pølser m.m.

 


 



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her