Logo

Velouté au raisin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skalotteløg
60 g smør
100 g valnødder (uden skal)
20 cl. druesaft (eller druejuice)
10 cl. madeira
ingefær

Hak skalotteløgene og svits dem i 20g smør i 5 minutter under låg.
Mix de svitsede løg med valnødderne, tilsæt druesaft, madeira, ingefær, salt og peber.
Reducér saucen under svag varme i 20 minutter og tilsæt resten af smørret i stykker under piskning.
Saucen passer til stegt eller grillet lyst kød (kylling, kalkun, kalv, svinekød)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her