Logo

Waldorfsalat 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g creme fraîche
2 spsk sukker
70 g selleri
1 ½ dl piskefløde
300 g blå druer
2 stk æbler
50 g valnøddekerner

Pisk fløden let og bland den med creme fraîche.
Smag til med sukker.
Skræl selleri og skær i små tern.
Halver druerne, og fjern sten.
Æblerne skræles og skæres i små tern. Husk at fjerne kernehuset.
Vend nu det hele i fløden.
Kvarte valnøddekerner kommes i.
Salaten skal stå og trække ½ times tid før den serverres kold.
Pynt med valnøddekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her