Logo

Waldorfsalat med røget kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver røget kalkun
300 g bønner
10 cherrrytomater
grønne salatblade
persillekviste
 
Waldorf:
150 g selleri
2 grønne æbler
1 dl valnøddekerner
1 dl cremefraiche
1 dl mayonnaise
2 tsk citronsaft
salt peber
 
Skræl sellerien og skær i små tern.
Æbler skæres også i tern. Nødderne hakkes groft.
Rør cremefraiche med mayonnaise og smag til med salt, peber og citronsaft.
Vend tern heri og kog bønnerne med lidt salt.
Læg alle ingredienserne ud på en stor tallerken og pynt med salatblade og læg den røgede kalkun og top med persillekviste.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her