Logo

Ylettedressing med persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl ylette, ymer eller tykmælk
2 spsk mælk
½ tsk groft salt
Friskkværnet peber
1 spsk revet skalotteløg
2 spsk hakket persille


Dressingen skal trække nogle timer i køleskab før servering.
Rør rundt i den lige inden servering.
Servér dressingen til salat, fx. icebergsalat med fennikel og rød peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her