Logo

Yoghurtdressing med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl yoghurt
2 dl cremefraiche 18%
2 hvidløgsfed, pressede (2-3)
½ dl purløg, hakket
1 dl persille, fint hakket
salt og peber


Bland ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Stil blandingen i køleskabet, indtil den skal serveres.
Dressingen bliver fyldigere og bedre i smagen, hvis den laves nogle timer eller gerne en hel dag i forvejen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her