Logo

Banankage uden æg, mælk og fedtstof

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Banankage uden æg, mælk og fedtstof

 

# Ingredienser

4 mosede bananer
2 ½ dl sukker
3 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
100 g valnødder
150 g rosiner
3 dl hvedemel
2 tsk kanel
2 tsk kardemomme
vand - så massen er passende drøj
 

* Tilberedning

Mos de 4 bananer og tilsæt de øvrige ingredienser.
Tilsæt vand så massen bliver drøj, hverken for tynd eller tyk.
Massen fyldes i en passende form, beklædt med bagepapir i stedet for fedtstof.
Kagen sættes i en forvarmet ovn på 220 °C.
Bages i 40-50 min. eller til kagen er bagt (afhængigt af formen)



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (14 stemmer)
Siden er blevet set 25.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her