Logo

Cantuccini 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 60 stk
250 g sukker
250 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 nip salt
1 æggeblomme + 1 æg til pensling
200 g ubehandlede mandler
 
Bland alle ingredienser sammen (minus 1 æg) fx med røremaskine.
Når dejen er æltet godt sammen, rulles den ud i fire stænger, så lange
som din bageplade.
Stængerne lægges på bagepapir, og trykkes ret flade ca, 1-1,5 cm.
Pensl med pisket æg og bag ved 180ºC i 20-25 min. - til de er lysebrune.
Skæres ud i skrå snitter ca. 1-2 cm brede og afkøles på rist. (skal de
være sten-hårde, kan de efterfølgende tørres i ovnen ved eftervarmen)
 
Tips: I Italien nydes de sammen med et glas afkølet Vino santo. fx
efter maden
Hvis man har lyst, kan man tilsætte lidt reven citron-skal, eller reven
appelsinskal i dejen.
Opbevares i tætsluttende glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her