Logo

Cappuchinoroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g sukker
2 stk æggehvider
2 stk æggeblommer
½ dl hvedemel
½ dl kartoffelmel
¼ tsk bagepulver

Fyld:
150 g god mørk chokolade
2 spsk expresso pulverkaffe
2 spsk kogende vand
2 små æggeblommer
4 ½ dl piskefløde

Drys:
1 ½ spsk kakao
1 ½ spsk flormelis

Begynd med fyldet. Smelt chokoladen ved svag varme, og udrør med espressokaffen og vand.
Køler lidt inden æggeblommerne piskes i. Fløden piskes tyk og vendes forsigtigt i chokolademassen.
Stilles i køleskab til den er helt fast. Minimum et par timer.

En bradepande beklædes med bagepapir. Æggehviderne piskes stive. Æggeblommer og sukker tilsættes skiftevis mens der piskes kraftigt. Sigt og vend bagepulver, kartoffelmel og hvedemel i dejen, og bred den jævnt ud i bradepanden.
Bages 5-6 minutter ved 250ºC.

Bunden vendes ud på 1 stk sukkerdrysset bagepapir, således at det gamle bagepapir er øverst. Et viskestykke bredes ud over det, så papiret bliver let at trække af og det ikke bliver tørt.
Når bunden er afkøles bredes moussen ud på rouladebunden, og kagen rulles sammen så sammen føjningen er nederst.
Serveres med flødeskum og evt. bær

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her