Logo

Charlotte russe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor roulade
3/4 l piskefløde
2 spsk rom
10 røde cocktailbær
2 bananer
50 g valnøddekerner
7 blade husblas
 
Skær rouladen i tynde skiver og beklæd bund og sider af en glat, skyllet springform med dem.
Pisk fløden stiv og rør rommen og den udblødte, smeltede husblas i.
Rør til det begynder at stivne og tilsæt så hakkede cocktailbær, udskivede bananer og groft hakkede valnøddekerner.
Bland det hele omhyggeligt og fyld det i den roulade-beklædt form.
Stød den let mod bordet, så alle hulrum udfyldes, og stil desserten koldt et par timer.
Vend den ved serveringen ud på et fad og skær desserten ud som en lagkage.
Denne dessert bliver kun bedre, hvis den tilberedes dagen før serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• WienerbrødsstangDanmarks bedste
• Snitte med kokoscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær-drømmekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med seks frugter i frugtgeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os